miércoles, 5 de mayo de 2021

TALLER "LA BASSA" AL PARC CENTRAL


 HEM DESCOBERT LA BASSA DEL PARC CENTRAL DE SANTA PERPÈTUA



El dimarts 4 de maig vam anar a fer un taller a l'aula del Parc Central. Ens va agradar molt sortir de l'escola i compartir amb els companys i companyes un matí gaudint de la natura que tenim tan a prop.

En arribar al parc, l'Alba i la Núria ens esperaven per fer-nos el taller. Després d'escoltar la història de la bassa, ens vam convertir en artistes i científics que volien descobrir tot allò que envoltava el parc.

Per una banda, els artístes vam olorar diverses plantes aromàtiques per fer la nostra pròpia infusió i després vam poder pintar els arbres que màgicament canviaven de color.

Per una altra banda, els científics i científiques vam observar que hi ha moltes plantes aquàtiques (joncs, lliris grocs, nenúfars...) i també moltes espècies d'animals (carpes, tortugues, ànecs de coll verd...) que vam poder veure fent una volta a la bassa.

Quan vam acabar, tots i totes ens volíem quedar a gaudir del parc... però era hora de tornar a l'escola. Voldrem tornar amb les famílies per ensenyar-vos tot el que vam aprendre!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

TÈCNICA JAPONESA DE DIBUIX "IPPITSUGAKI"

  VEURE MÉS FOTOS Bona tarda famílies!  La porta de la nostra classe portava uns dies blanca i ens semblava que era massa avorrida. Vam deci...